Velkommen til hjemmesiden vår. Nyhetene våre om campingvognen er under denne overskriften. Gyldent tapet og projektor-TV i parets nyrenoverte campingvogn som ble en suksess på nettet. Velkommen inn! Se inn i denne drømmehytta! ❤️

Etter fjor sommerens teltferie som endte i duskregn og følelsen av å ha et skikkelig tak, kom tankene rundt å kjøpe en campingvogn. På sensommeren 2015 kjøpte paret campingvognen, og siden har campingvognen blitt renovert. Etter 300 timers oppussing og med blant annet nye gulv, bad og ommaling er den nå endelig ferdig, og det med et smell.

Da Martin Hellgren la ut bilder før og etter på et nettsted, har interessen for den renoverte vognen vært skredaktig. Tusenvis av mennesker har likt og delt bildet og kontaktet Martin Hellgren og Josefin Johnsen for å rose eller be om tips.
Det var helt sprøtt. Flere tusen har likt og sett bildene jeg la ut, sier Martin Hellgren. Vognen er 28 år gammel, men på innsiden ser den nå ut som ny. – Det skal føles som å komme hjem. Mer som det burde være en liten leilighet enn en campingvogn, sier Martin Hellgren og den kommende kona Josefin Johnsen er enig i å nikke.

11


Men før drømmene om neste sommers ferie snurrer på, fokuserer paret nå på en ting. Navn deres kommende bryllup. – Det neste trinnet er å gifte seg, det er også et prosjekt, sier Martin Hellgren og ler sammen med sin kjærlighet. – Da tror jeg vi kan glede oss over ekteskapet vårt og vår nyrenoverte campingvogn, sier paret og ser så forelsket ut på hver annen.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here