Velkommen til vores hjemmeside. Vores nyheder om campingvognen er under denne overskrift. Gyldent tapet og projektor-tv i parrets nyrenoverede campingvogn, som blev en succes online. Velkommen ind! Se ind i dette drømmehus! ❤️

Efter sidste sommers teltferie, der endte med dryp og følelsen af ​​at have et rigtigt tag, kom tankerne rundt og købte en campingvogn. I sensommeren 2015 købte parret campingvognen, og siden da er campingvognen blevet renoveret. Efter 300 timers renovering og med blandt andet nye gulve, badeværelser og maling, er den nu endelig færdig, og det med et brag.

Da Martin Hellgren postede før og efter billeder på et websted, har interessen for den renoverede vogn været lavine-lignende. Tusinder af mennesker har lide og delt billedet og kontaktet Martin Hellgren og Josefin Johnsen for at rose eller bede om tip.
Det var helt vanvittigt. Flere tusinde har lide og set de billeder, jeg har lagt ud, siger Martin Hellgren. Vognen er 28 år gammel, men på indersiden ser den nu ud som ny. – Det skal føles som at komme hjem. Mere som det burde være en lille lejlighed end en campingvogn, siger Martin Hellgren og den kommende kone Josefin Johnsen er enig i at nikke.

11


Men inden drømme om næste sommers ferie går rundt, fokuserer parret nu på en ting. Navngiv deres kommende bryllup. – Det næste skridt er at blive gift, det er også et projekt, siger Martin Hellgren og griner sammen med sin kærlighed. – Så tror jeg, vi kan nyde vores ægteskab og vores nyrenoverede campingvogn, siger parret og ser så forelsket ud på hver Andet.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here